OPTIPOS program

OPTIPOS program

OPTIPOS je sodobna programska rešitev za preprosto blagajniško poslovanje. Naš produkt odlikuje zanesljivost in odzivnost, možno ga je uporabljati na vseh vrstah naprav: računalnikih, prenosnih tablicah in pametnih telefonih.

Multiplatforma ponuja namestitev programa na Windows, Linux Mac in Android sisteme. Vmesniki so enostavni in pregledni in ne ovirajo hitrost dela.

Skupaj s tehničnimi rešitvami ponujamo uporabnikom tudi odzivno pomoč in podporo.

Prenos OPTIPOS programa

Za prenos izpolnite obrazec za povpraševanje in prejeli boste podatke za prenos programa.

Po poslanem zahtevku boste na e-pošto takoj prejeli povezavo do programa. S klikom na povezavo, se program prenese na vaš računalnik. Zraven bodo priložena navodila za namestitev in za uporabo.

Program lahko testirate v okolju windows (win7, win8 in win10), za druge sisteme nam pošljite e-pošto na info@optipos.si

Namestitev programa je zelo enostavna. V primeru, da že uporabljate svoj program za blagajniško poslovanje, lahko kljub temu testirate tudi OPTIPOS. Program boste lahko testirali v DEMO načinu.

S prijavo na e-obvestila boste v vaš e-poštni predal prejeli obvestila o aktualnih vsebinah s področja POS opreme. Za prijavo na e-obvestila je potrebno le odkljukati okvirček.

Želite neobvezujočo ponudbo po vaši meri?
Pokličite na 02 460 44 00, nam pišite, ali izpolnite povpraševanje

Prijava na e-novice

* obvezno polje