Kako izbrati pravo davčno blagajno za vas?

Kako izbrati pravo davčno blagajno za vas?
junij 2017

Da bi našli najboljšo POS sistem za mala podjetja, predlagamo, da začnete z opazovanje in zbiranjem informacij, ki so na voljo v skladu z zakonodajo v naši državi. Čeprav je nekaterih blagajn več na trgu, kot drugih, je vedno primerno tudi povprašati za mnenje uporabnikov, da vidite ali je bil njihov nakup primeren, praktičen in cenovno ugoden in predvsem ali ustreza vsem vaših zahtevam.

Na podlagi vaših zahtev in pa cenovnega razpona, se bo vaš seznam ponudnikov hitro skrčil. Prav tako bodite previdni o raznih »skritih« stroških, prav tako pa se pozanimajte tudi o cenah vzdrževanja, pomoči in servisa. Če te storitve podjetje seveda sploh nudi.

Programske različice blagajne vam skoraj vse omogočajo demo posnetke, tako da lahko dobite kratek vpogled kako blagajna dejansko deluje, ali je enostavna in uporabna, ali zelo kompleksna in prezahtevna za vaš obseg dela ipd.

Vsekakor je najboljše pri enem ponudniki kupiti tako programsko kot tudi strojno opremo, saj s tem, v primeru morebitne pomoči, kličete le eno podjetje. V nasprotnem primeru se zna pripetit, da vas bodo v izogib reševanju težav pošiljali od enega k drugemu, vi pa boste izgubljali dragoceni čas in denar.

Za vsake dodatne informacije glede izbora opreme za vašo dejavnost, tako tehnične kot praktične in cenovne, smo vam vedno na voljo. Lahko nas pokličete na 02 460 44 00 ali pa nam pišete na prodaja@blagajne.com

Želite neobvezujočo ponudbo po vaši meri?
Pokličite na 02 460 44 00, nam pišite, ali izpolnite povpraševanje

Prijava na e-novice

* obvezno polje